Altid gratis fragt.

Helt simpelt.

Hos Simple Tee er fragten af dine økologiske t-shirts altid gratis. Det er den, fordi vi synes det skal være nemt og simpelt at købe økologiske kvalitets t-shirts.

Ganske enkelt.

Webshop handelsbetingelser.

Nedenfor følger en beskrivelse af de juridiske oplysninger og betingelser for handel mv. Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl og prisændringer.

Virksomhedsoplysninger

Juridisk navn: Simple Tee by Makershirt IVS
CVR-nr. 37179027
Organisationsform: Iværksætterselskab

Adresse: Esromgade 15, 1001, 2200 København N
E-mail: hej@simpletee.dk
Tlf.: 31 23 23 66

 

 Betaling


Du kan betale for dine varer på forskellige måder, som angivet nedenfor.

– Betalingskort (Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron)
– Paypal
– MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på simpletee.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Simple Tee. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fragt til dansk adresse

Når du handler på Simpletee.dk er leveringen i Danmark altid gratis.

 

Levering til Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne)

Levering sker med GLS

Leveringstiden er af GLS oplyst til 1 hverdag, men kan i sjældne tilfælde tage 2. Leveringstiden regnes ud fra afsendelsestidspunkt (typisk kl. 15.00 hver dag).

Med andre ord: Hvis du bestiller en t-shirt mandag kl. 23 afsender vi det tirsdag kl. 15, hvorefter du senest har det leveret onsdag, men i sjældne tilfælde kan risikere først at have det torsdag.

Leveringstiderne er oplyst af GLS.

Simple Tee kan ikke holdes ansvarlig for forsinkede leverancer, når vi har indleveret pakkerne rettidigt.

 

Levering til Grønland og Færøerne

Vi sender ikke pakker til hverken Grønland eller Færøerne. Vi laver ikke tax-free sedler eller andet ifm. efterfølgende indførsel i Grønland/Færøerne.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesretten gælder for alle varer og uanset hvordan du vælger at betale.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved hej@simpletee.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Simple Tee
Esromgade 15, 1001
2200 København N

(Send direkte til ovenstående adresse. Ikke til en pakkeshop eller et posthus – de vil ikke blive afhentet).

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på vores ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Ved returnering bedes du vedlægge en kopi af faktura + standardfortrydelsesformularen.

Bemærk!: Simple Tee modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må prøve varen, men ikke tage den i brug.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg/design, er undtaget fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på simpletee.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Simple Tee
Esromgade 15, 1001
2200 København N

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Bemærk!: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Simple Tee og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Indehaveren af Simple Tee er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til simpletee.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Simple Tee har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Simple Tee via e-mail til hej@simpletee.dk

 

Klage over et køb

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til firmaet, hej@simpletee.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. marts 2018